Karibi pulyka

Karibi pulyka

HOZZÁVALÓK 4 FŐRE:

  • 1 db lime
  • 1 db narancs
  • 20 dkg sárgarépa
  • 20 dkg Bonduelle gőzben párolt fagyasztott zöldborsó
  • 3 dkg Gyömbér
  • 5 dkg méz
  • 60 dkg Gallicoop pulyka apróhús
  • Vénusz étolaj
  • 20 dkg Kelkáposzta
  • Kókusztej
  • Vénusz Margarin
  • Őrölt feketebors

 

 

Elkészítés:

Egy serpenyőben felolvasztjuk a Vénusz margarint, és lepirítjuk benne a Gallicoop pulyka apóhúst. Felaprítjuk a sárgarépát, és hozzáadjuk a húshoz. Hozzáadjuk a Bonduelle gőzben párolt fagyasztott zöldborsót és összepirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a mézet, a reszelt gyömbért, a lime és narancs héját, meg a levét. Összeforraljuk a kókusztejjel, és a végén beleforgatjuk a felcsíkozott kelkáposztát, ami azért fontos, mert a zöldség csak így tudja megtartani a ropogósságát. jázminrizzsel tálaljuk.

 

A receptekért köszönet a Gyermelyinek.