Chili con carne

Chili con carne

HOZZÁVALÓK 4 FŐRE:

  • 1 dl Vénusz étolaj
  • 2 db Kalifornia paprika
  • 2 db vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 40 dkg Gallicoop pulyka alsócomb
  • Cayenne bors
  • Cheedar sajt
  • Bonduelle Bon Menu Mexicana
  • Étcsokoládé (ízlés szerint)
  • Koriander
  • Római kömény

 

 

Elkészítés:

Egy serpenyőben Vénusz étolajat hevítünk. Apróra vágjuk a vöröshagymát, a fokhagymát, majd lepirítjuk az olajon. A Gallicoop pulyka alsócombot kifilézzük, és ledaráljuk. A darált húst a összeforgatjuk a hagymával és magas hőfokon lepirítjuk, ami azért fontos, hogy megkapja az étel a pörzs ízt. Hozzáadjuk a feldarabolt kaliforniai paprikát, majd sóval, cayenne borssal, őrölt római köménnyel, és friss korianderrel ízesítjük. Hozzáadjuk a Bonduelle mexikói babos kukoricát, és összerottyantjuk.  Torilla chips-el tálaljuk.

 

A receptekért köszönet a Gyermelyinek.