Káposztás pulykaszendvics

Káposztás pulykaszendvics

HOZZÁVALÓK 4 FŐRE

  • 20 dkg reszelt füstöltsajt
  • 40 dkg Gallicoop pulykamell
  • 8 db toast kenyér
  • Bonduelle csemegekukorica
  • Vénusz étolaj
  • Remulade szósz
  • Savanyú káposzta
  • Sültcsirke fűszerkeverék
  • Vegyes saláta mix

 

Elkészítés:

A grill fűszerkeveréket ízlés szerint a Vénusz étolajjal összekeverjük. A megtisztított Gallicoop pulykamellet hőálló tálba tesszük és ráöntjük az elkészített pácot, amit alaposan beledörzsölünk a húsba. A Gallicoop pulykamellet legalább egy órán keresztül hagyjuk pihenni a pácban, hogy az ízek megfelelően összeérjenek. Ha ezzel megvagyunk, 180 fokos, előre melegített sütőbe helyezzük, és 25 perc alatt készre sütjük. A sütőből kivett húst vékony szeletekre vágjuk és ráhalmozzuk ízlés szerint a toast kenyérre, rápakoljuk a füstölt sajtot, a savanyú káposztát, remulade szósszal ízesítjük és mind két oldalát a serpenyőben egy kis Vénusz margarinon, fedő alatt lepirítjuk. Bonduelle csemegekukoricás salátával tálaljuk.

 

A receptekért köszönet a Gyermelyinek.